Wijkwerking

Deze groep van mensen houdt zich bezig met het organiseren van activiteiten die de sociale cohesie in de wijk probeert te verhogen. Dit doen zij door maandelijks minstens één activiteit te organiseren om mensen samen te brengen. Het hoogtepunt van deze werkgroep is het jaarlijks terugkerend wijkfeest waar er heel wat meer komt bij kijken dan wat organiseren. Dit jaar zitten we aan de vijfde editie in de huidige vorm.

Daarnaast staan zij ook in dat er een programmaboekje gemaakt wordt die verdeeld wordt in de wijk voor mensen die nog niet met internet vertrouwd zijn. Dit boekje verschijnt tweemaal per jaar. Na de zomer voor het najaar programma en in januari voor het voorjaarprogramma. De organisatie van de Valentijns brunch, Quiz en wijkfeest zijn de kleppers op hun activiteitenkalender waar heel wat mensen op afkomen. Helpende handen zijn dan ook meer dan welkom.

Om de ontmoeting in diversiteit nog te versterken zijn we nog op zoek naar mensen die zich hierin willen vastbijten om zo de sociale cohesie naar een hoger niveau te tillen. Deze groep wordt vooral getrokken door Walter Bogaerts en Monik Brulez.